in

BAŠARINKA/TAR – U pometnoj nesreći preminula jedna osoba – Vozi se obilazno preko Kaštelira

U prometnoj nesreći preminula jedna osoba nedaleko Tara

U 15,30 sati na dionici DC75 Poreč – Tar, nakon kružnog toka Bašarinka, dogodila se prometna nesreća s dvije ozlijeđene osobe, javila je policija 7. kolovoza.

U prometnoj nesreći su sudjelovala 3 vozila. Naknadno je preminula jedna osoba.

Cesta je u 15,55 sati zatvorena za promet koji se odvija obilazno preko Kaštelira, priopćeno je iz PU istarske. Više informacija kasnije.

Osim policije i hitne pomoći, na teren su izašli porečki vatrogasci s tri vozila i šest vatrogasaca. Neslužbeno doznajemo da je poginuo strani državljanin.

Glasnogovornica PU istarske Nataša Rogić rekla nam je da je nesretni vozač preminuo na putu do bolnice.

-U sudaru Audija i kamiona krapinske registarske oznake ozlijeđeni su francuski državljanin u dobi od 45 godina koji je preminuo na putu za riječku bolnicu i suvozačica iz Audija, također francuska državljanka, u dobi od 45 godina, koja se trenutno nalazi  u pulskoj bolnici. U trećem vozilu koje je u nesreći okrznuto nema ozlijeđenih dok je vozač kamiona, 45-godišnji hrvatski državljanin lakše ozlijeđen, rekla je glasnogovornica. 

Koji je točno uzrok ove teške nesreće još se ne zna. Očevid je još uvijek u tijeku, a više informacija policija će objaviti priopćenjem danas ili sutra ujutro.

Foto Facebook Policijska patrola-Istra (naslovna) i Istra Terra Magica

POREČ: Usvojen 1. rebalans proračuna – očuvane socijalne mjere i radna mjesta, nastavlja se mjerama za pomoć gospodarstvu

Smanjite brzinu! U zadnjih 7 dana na hrvatskim cestama poginulo 7 ljudi