in

BLOKADE I DALJE NA CESTAMA: Novi detalji oko otmice žene na području Umaga

Photo: Saša Miljević/PIXSELL

Još uvijek traje potraga za otmičarem koji je jutros oko 8 sati oteo ženu u Petroviji kod Umaga. Sad su objavljeni neki novi detalji otmice.

Ženu s umaškog područja oteo je danas ujutro na parkiralištu u Petroviji nešto stariji muškarac kojeg poznaje, odnosno s kojim je imala problematičan odnos. Nekoliko sati kasnije pronađena je neozlijeđena, ali u teškom šoku, piše umaški portal Tiramola.

Na teren su izašli umaški policajci te interventna i specijalna policija koji su ženu nekoliko sati kasnije pronašli u mjestu Matelići blizu Materade. Muškarac je, pak, autom pobjegao dalje do mjesta Grota gdje je ostavio vozilo te se dao u bijeg pješice.

Dok ne pronađe odbjeglog muškarca i s njim obavi razgovor policija događaj ne tretira kao klasičnu otmicu. Tek kada svoju verziju događaja i sve što mu je prethodilo ispričaju žrtva i osumnjičeni muškarac, bit će poznato o kojem se kaznenom djelu radi, piše Tiramola i dodaje da su događaj na parkiralištu snimile nadzorne kamere ugostiteljskog objekta te da su policiju zvali kolege žrtve.

Kako piše Jutarnji list, specijalna i interventna policija uključene su u akciju jer je muškarac koji je oteo ženu već evidentiran zbog kaznenih djela, a navodno se radi o dva pokušaja ubojstva. Zbog mogućnosti da je naoružan i da će pružati otpor pri uhićenju, policija je angažirala posebne postrojbe te postavila blokadne punktove na prometnicama.

valovi foto istramet

Mjerili opet kakvoću mora – Plaža u Istri više nije onečišćena

miletić nada prodan

To Do in Istria – Booking platforma koja objedinjuje najbolju ponudu Poluotoka na jednom mjestu