in

Detalji stravične nesreće: Poginula braća i sinčić suvozača

Ilustracija Policijska uprava istarska

Nova tragedija dogodila se na hrvatskim cestama u subotu popodne.

Tri osobe izgubile su život u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 17 sati u mjestu Ogulinec na velikogoričkom području. Prema dosad poznatim podacima, na Državnoj cesti 30 pod nerazjašnjenim okolnostima došlo je do slijetanja osobnog automobila koji je udario u betonski mostić te završio na krovu. Troje putnika, među kojima je bio i mališan vrtićke dobi, nažalost, podlegli su stravičnim ozljedama nakon što su ispali iz vozila. Kako je neslužbeno doznao Jutarnji list, poginula su dva brata i sinčić suvozača.

Policija još nije objavila detalje očevida koji je trebao utvrditi kako je došlo do tragedije. Jutarnji doznaje da su nesreći najvjerojatnije kumovali sklizak kolnik i neprilagođena brzina stanju i uvjetima na cesti, te da putnici u vozilu nisu bili vezani. No, o tome se tek treba službeno oglasiti policija.

Cijeli članak pročitajte na linku https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/doznajemo-detalje-tragedije-poginula-dva-brata-i-sincic-suvozaca-nitko-nije-bio-vezan-15194425

Vinistra 2022. - Foto Neven Jurjak

Vinistra: Iskusni vinari i zvijezde u usponu i danas, 8. svibnja, čekaju vinoljupce u porečkoj Žatiki

Ilustracija Pixabay/Pexels majka dijete majčin dan

Sretan Majčin dan!