in

Istarski policajci pomogli turistima i ugasili požar u apartmanu

Foto Policijska uprava istarska - ilustracija

Turisti iz Italije mogu dalje mirno nastaviti s ljetovanje, s obzirom da su hrvatski policajci još jednom pokazali da se na njih može računati u bilo kakvoj nevolji

Policijski službenici Policijske postaje Pula-Pola jučer su imali nesvakidašnju intervenciju pa su tako pomogli talijanskim turistima u gašenju požara u apartmanu.

Dvojica mladih policajaca prolazili su oko 19.30 sati vozilom Ulicom dubrovačke bratovštine, kada ih je zaustavila talijanska državljanka i rekla da unutar apartmana gore električne instalacije. Policijski službenici odmah su iz policijskog vozila izvadili aparat za gašenje požara te je jedan od njih počeo gasiti požar, dok je drugi obavijestio operativno dežurstvo policijske postaje radi pozivanja vatrogasaca.

Mladi policajac, koji tek nedavno dobio policijsku značku, uspio je ugasiti požar koji je izbio zbog kratkog spoja u kutiji s osiguračima te je stanje ubrzo stavljeno pod kontrolu.

Turisti iz Italije mogu dalje mirno nastaviti s ljetovanje, s obzirom da su hrvatski policajci još jednom pokazali da se na njih može računati u bilo kakvoj nevolji, objavila je istarska policija 31. kolovoza 2023.

Policija uhitila kradljivca koji je ”operirao” po malom istarskom mjestu

policija mup

S prvim danom škole počinje akcija ”Poštujte naše znakove”