in

Istra: Istukli ga kako bi izvukli priznanje da je ukrao perilicu rublja

Foto Steve Buissinne za Pixabay - Ilustracija

Dvoje napadača privedeno je u pritvorsku jedinicu policije zbog sumnje da u počinili kaznena djela

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom i 29-godišnjakom i utvrdila sumnju da su počinili kaznena djela teška tjelesna ozljeda, iznuda te dogovor za počinjenje kaznenog djela, a 27-godišnjak je i lažno prijavio kazneno djelo.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, policija je utvrdila kako je 27-godišnjak u dogovoru sa 29-godišnjakom 19. kolovoza oko 14 sati pozvao 37-godišnjaka u svoju garažu u Rizzijevoj ulici u Puli s namjerom da od njega iznudi priznanje o krađi perilice rublja. U garaži su 27-godišnjak i 29-godišnjak fizički nasrnuli na 37-godišnjaka te mu zadali više udaraca nogama, a sve kako bi iznudili priznanje.

Idućeg dana 27-godišnjak je u policijskoj postaji lažno prijavio da je zaprimio ozbiljne prijetnje od strane 37-godišnjaka te kako mu je u obrani od napada kojemu je navodno bio izložen nanio teške tjelesne ozljede.

Policija je uhitila 27-godišnjeg i 29-godišnjeg napadača te su jutros, po dovršetku kriminalističkog istraživanja, predani u pritvorsku jedinicu policije, objavila je istarska policija 25. kolovoza 2023.

Foto Policijska uprava istarska

U nedjelju u Istri kontrola vozača romobila, mopeda i motocikla

lisice mup policija

UMAG: Udarao po policijskom autu i prijetio smrću policajcu i njegovoj obitelji