in

UMAG: Udarao po policijskom autu i prijetio smrću policajcu i njegovoj obitelji

Ilustracija MUP

Osim što je narušavao javni red i mir, osumnjičeni je prijetio smrću policijskom službeniku i članovima njegove obitelji

Umaška je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 37-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo prijetnje.
Osumnjičeni je 24. kolovoza 3.20 sati u Ulici Katoro u Umagu narušavao javni red i mir tako da je vikao na ulici, a s protupravnim ponašanjem nastavio je i nakon dolaska policijskih službenika. Oglušio se na naredbe policijskih službenika, udarao je po policijskom vozilu i pozivao policijske službenike na tučnjavu, a u jednom trenutku se počeo udaljavati s mjesta događaja. Kako bi ga spriječili u bijegu, policijski službenici su nad muškarcem uporabili sredstva prisile i priveli ga u policijsku postaju.

Tijekom privođenja i kasnije u policijskoj postaji osumnjičeni je prijetio jednom policijskom službeniku da će ubiti njega i članove njegove obitelji radi čega je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 24. kolovoza u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske. Radi narušavanja javnog reda i mira, protiv 37-godišnjaka će se pokrenuti i prekršajni postupak pred nadležnim sudom, objavila je istarska policija 25. kolovoza 2023.

mašina za prat robu perilica rublja pixabay

Istra: Istukli ga kako bi izvukli priznanje da je ukrao perilicu rublja

Foto Anja za Pixabay - Ilustracija

Detalji masovne tučnjave u Zagrebačkoj ulici: Bilo je prijetnji i palica, a sve je krenulo u automat klubu