in

Kod muškarca našli razne vrste droga, novac, digitalnu vagu…

Foto Policijska uprava istarska

Muškarac je posjedovao razne vrste droga i novac za koji se sumnja da potječe od preprodaje droge

Foto Policijska uprava istarska droga digitalna vaga amfetamini marihuana hašiš
Foto Policijska uprava istarska

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, pulska je policija utvrdila sumnju da je 35-godišnjak počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Policijski službenici su 17. studenoga oko 17.25 sati u Zagrebačkoj ulici u Puli postupali prema muškarcu koji je kod sebe imao 26 grama bijele praškaste materije, za koju je preliminarnim testiranjem dobivena pozitivna reakcija na amfetamin. Osim droge, 35-godišnjak je kod sebe imao i veću količinu novca u različitim valutama te su ga policijski službenici uhitili zbog sumnje da se bavi preprodajom droge.

Temeljem naloga nadležnog suda, policijski službenici su 18. studenoga obavili pretrage vozila, doma i drugih prostorija koje 35-godišnjak koristi. Prilikom pretraga pronašli su oko 40.1 gram amfetamina, 79.7 grama marihuane, 0.6 grama hašiša i jednu tabletu Ecstasy. Također su pronašli i 320.4 grama bijele, praškaste, nepoznate materije i jednu digitalnu vagu.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 18. studenoga u poslijepodnevnim satima, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu priveden u pritvorsku jedinici Policijske uprave istarske, objavila je istarska policija 20. studenog 2022.

Krasica - Foto Erika Barnaba predstavljanje av uređaj u lučaju srčanog zastoja

KRASICA dobila uređaj koji pomaže u slučaju srčanog zastoja na inicijativu Zajednice Talijana

Ante Mišura i Robert Momić arhiv - Foto Crofish PR/Manuel Paljuh

Ususret CROFISHU razgovor s Robertom Momićem, Porečanom na čelu OKIŽ-a: Bogat program sajma za sve generacije