in

Kod Rovinja poginuo motociklist

Ilustracija

Policija, u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom, utvrđuje okolnosti prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao vozač motocikla

U prometnoj nesreći, koja se dogodila 20. siječnja oko 16.35 sati na području Rovinja, smrtno je stradao vozač motocikla. Nesreća se dogodila kada je 50-godišnjak upravljao automobilom Opel, pulske registarske oznake, kolnikom ceste D-303 iz smjera Rovinja prema Rovinjskom Selu te je započeo skretati u lijevo preko pune uzdužne linije, a da se nije prethodno uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. U istom trenutku, 48-godišnjak koji se kretao u istom smjeru na motociklu Suzuki, pulske registarske oznake, započeo je s pretjecanjem te su se motocikl i automobil sudarili, nakon čega je 48-godišnjak s motociklom udario u zaštitnu ogradu.

Zbog zadobivenih ozljeda vozač motocikla prevezen je pulsku bolnicu, gdje je nažalost preminuo. Policija u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom nastavlja utvrđivati okolnosti nesreće, priopćila je Policijska uprava istarska.

Kompromis u VIŽINADI: Usvojena drugačija odluka o zabrani građevinskih radova tijekom turističke sezone

Vrijedna arheološka otkrića u Poreču – Prvi put pronađena RIVA iz venecijanskog doba i kameni blokovi antičke luke