in

Kod Vodnjana s ceste sletio Porsche. Nesreću izazvao 83-godišnjak

Foto Vatrogasci Pula

Jučer oko 6 sati dogodila se prometna nesreća na cesti D77 Vodnjan – Juršići u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena. Kako doznajemo u PU istarskoj, do nesreće je došlo kada je 83-godišnji vozač Daewooa iz Vodnjana vozio prema Juršićima i skretao ulijevo s glavne ceste na poljski put, a da pritom nije propustio Porsche koji je dolazio iz suprotnog pravca. Porsche je vozio 41-godišnjak iz Općine Sv. Petar u Šumi, koji je u pokušaju da izbjegne sudar sletio van kolnika gdje je udario u smjerokazni stupić nakon čega se automobil prevrnuo na krov.

Na teren su izašli hitna pomoć, policija i vatrogasci.

Foto Vatrogasci Pula
Foto Vatrogasci Pula

Vozač koji je izazvao nesreću nije ozlijeđen dok je vozač Porschea lakše ozlijeđen. Protiv 83-godišnjaka policija će podnijeti obvezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. . Ozlijeđenom vozaču drugog vozila pomogli su vatrogasci iz JVP Pula. Na intervenciji je sudjelovalo 7 vatrogasaca s 2 vozila koji su ondje bili od 6.11 do 7 sati.

Ilustracija Policijska uprava istarska prometna policija

MUP ZA PRAZIK RADA – Savjeti i najava prometnih akcija

Dan općine Kaštelir-Labinci 2022.

Dan općine Kaštelir-Labinci – Obilježeno 77 godina u slobodi – Okreću se budućnosti i stvaranju još boljih uvjeta života mještana