in

NOVIGRAD: Uhićen zbog vožnje s čak 3,13 promila

Zbog vožnje pod utjecajem alkohola i drugih prometnih prekršaja policijski službenici uhitili su 38-godišnjeg muškarca.  

Umaška je policija radi počinjenja prometnih prekršaja privela 38-godišnjeg muškarca. Naime, jučer, 11. travnja, oko 17.35 sati policijski službenici su na cesti D 301 primijetili Renault, pulske registarske oznake, koji se kretao iz smjera Novigrada prema Novoj Vasi, objavila je danas Policijska uprava istarska.

Vozač je imao upaljena duga svjetla i krivudao je po cesti, radi čega su ga policijski službenici zaustavili u naselju Stancijeta. Obavljenim alkotestiranjem utvrđeno je kako upravlja vozilom pod utjecajem alkohola od 3,13 promila.

Policijski službenici uhitili su 38-godišnjaka, s obzirom da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja te su ga priveli u policijsku postaju. Danas će ga radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama dovesti na nadležni sud.

Policijska uprava istarska ponovno skreće pozornost građanima na važnost poštivanja prometnih propisa te ih poziva da ne upravljaju vozilima ukoliko su konzumirali alkohol kako ne bi ugrozili vlastiti život i živote drugih sudionika u prometu.

Uspješna Turistička akademija u Poreču – učilo se kako do uspjeha u turizmu

TAR: Sutra susret zborova CantaTorre 2019.