in

NOŽEM U VRAT: Zatvor za 38-godišnjaka koji je pokušao ubiti suprugu

Ilustracija

Županijsko državno odvjetništvo u Puli 23. lipnja je ispitalo 38-godišnjeg hrvatskog državljanina i donijelo rješenje o provođenju istrage protiv okrivljenika zbog postojanja osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv života i tijela teškim ubojstvom u pokušaju iz članka 111. točke 3. u svezi članka 34. Kaznenog zakona.

Kako je objavio DORH na svojim stranicama, postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 38-godišnjak 22. lipnja u obiteljskoj kući u Puli, u nakani da 37-godišnju hrvatsku državljanku odnosno svoju izvanbračnu suprugu liši života; a koju je prethodno zlostavljao; nožem ju uboo u predjelu vrata. 
Županijsko državno odvjetništvo u Puli predložilo je sucu istrage Županijskog suda da se protiv 38-godišnjeg okrivljenika odredi istražni zatvor zbog osobitih okolnosti koje upućuju na opasnost da će okrivljenik ometati kazneni postupak utjecajem na svjedoke ovog kaznenog djela (članak 123. stavak 1. točka 2. Zakona o kaznenom postupku).

Kako smo jučer objavili, ozlijeđenoj ženi liječnička pomoć pružena je u pulskoj bolnici, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđena te je zadržana na liječenju.

vatrogasac pixabay vatra

U požaru kuće u Muntiću pronađen leš

DREAM CUP: Pobjednici NK Jadran Poreč i NK Istra 1961