in

Odbacio drogu, vrijeđao policajce, bježao pa počinio niz prometnih prekršaja…

Ilustracija

Pulska će policija prijaviti 38-godišnjaka koji je počinio prometne prekršaje, vrijeđao i omalovažavao policijske službenike te neovlašteno posjedovao drogu.
 
Naime, policijski službenici su oko 23.55 sati pokušali zaustaviti automobil Citoren, pulske registracijske oznake, kojim je upravljao 38-godišnjak, iz smjera Stankovićeve prema Valturskoj ulici. Vozač se oglušio na naredbe policijskih službenika te povećao brzinu kretanja, nakon čega je kršeći prometne propise jurio kroz pulske ulice. Zaustavio se u Koparskoj ulici gdje je izašao iz automobila te  prilikom bijega pješice, odbacio vrećicu s 2 grama marihuane.
 
Tijekom uhićenja i samog postupanja 38-godišnjak je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike, a odbio je i testiranje na prisutnost droge u organizmu. Protiv njega se na sudu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o zlouporabi droga pokreće prekršajni postupak, objavila je istarska policija 3. travnja 2023.

Foto Policijska uprava istarska - Ilustracija

PULA/POREČ: Vozili sa skoro dva promila. Skupo će to platiti

Foto Grad Poreč - Igor Ostojić postavlja defibrilator

POREČ: Postavljen automatski defibrilator na Trgu slobode, uskoro stiže još jedan