in

Pijan i autom punim droge uletio policiji u dvorište

Ilustracija

Umaška policija zbog prekršaja u cestovnom prometu i posjedovanja droge, prekršajno sankcionirala 28-godišnjaka

Zbog prekršaja u cestovnom prometu i posjedovanja droge, umaška je policija prekršajno sankcionirala 28-godišnjaka. Naime, policijski službenici su jučer oko 22,15 sati uočili muškarca kako upravlja automobilom Fiat Punto, pulske registarske oznake, iz smjera Ulice Miroslava Krleže u smjeru Jadranske ulice. Dolaskom ispred policijske postaje vozač je ušao u dvorište unatoč postavljenom prometnom znaku zabrane prometa u jednom smjeru. Nad vozačem je obavljeno alkotestiranje kojim je utvrđeno da je pod utjecajem alkohola od 1,19 promila dok je test na droge odbio.

Zbog vjerojatnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Prilikom pregleda kod muškarca je pronađeno 3,92 grama marihuane i 3,44 grama amfetamina te se protiv njega uz optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama podnosi i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, priopćila je Policijska uprava istarska.

U Vrsaru konvencija i utrka – Sve je spremno za Lim Bay Challenge Sunny Winter Trail

“GLOW KIDS” U POREČU: Ovisnost o ekranima na dječji mozak djeluje razorno – poput KOKAINA – i otvara put drugim ovisnostima