in

PIJAN VRIJEĐAO I BJEŽAO: Policija Švicarca ulovila u Taru i uhitila

Nakon što je pijan bježao policijskim službenicima i vrijeđao ih, muškarcu je sud izrekao novčanu kaznu i zabranu upravljanja motornim vozilima

Porečka je policija 22. lipnja oko 2.50 sati kod kružnog toka na cesti DC-75, kod skretanja za motodrom, primijetila automobil Škoda, švicarske registarske oznake. Uočivši policiju, vozač je odmah ugasio svjetlo i počeo se brzo udaljavati prema Taru te su policijski službenici krenuli za njim i pokušali ga zaustaviti. Vozač se oglušio na znakove policijskih službenika i nastavio je voziti do Tara, a u jednom trenutku skrenuo je i u zabranjeni smjer te se naposljetku zastavio u Porečkoj ulici. Prilikom izlaska iz automobila, odmah je počeo vrijeđati i omalovažavati policijske službenike, zbog čega je uhićen i doveden u policijsku postaju. Utvrđeno je da se radi o 26-godišnjem švicarskom državljaninu te da je upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 1.03 promila.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o sigurnosti prometa na cestama, vozač je doveden na nadležni sud, koji mu je izrekao novčanu kaznu od 9.250 kuna i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja vozilima B kategorije na području Republike Hrvatske u trajanju od dva mjeseca.

odvodnja poreč

FUŠKULIN: Dovršena izgradnja dijela kanalizacijske mreže

ČAK PET NALETA NA DIVLJAČ: U Funtani motociklist usmrtio srnu