in

Policija našla tko je usmrtio biciklistu na cesti Tar – Labinci!

Ilustracija - Foto Policijska uprava sisačko-moslavačke

Policijski službenici uspjeli su pronaći počinitelja koji je izazvao nesreću i napustio mjesto događaja

Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 42-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanje pomoći.

Policijski službenici su tijekom složenog kriminalističkog istraživanja obavili veći broj razgovora s osobama koje bi mogle imati korisna saznanja o prometnoj nesreći, kao i veći broj provjera s automehaničarskim radionicama i trgovinama za prodaju auto dijelova.

Tijekom kompleksnog kriminalističkog istraživanja uspjeli su utvrditi kako je 23. studenoga oko 19.20 sati 42-godišnjak upravljao teretnim automobilom, pulske registracijske oznake te je udario u 69-godišnjaka koji se kretao biciklom ili uz bicikl. Bicikl nije bio propisano osvjetljen, a vozač bicikla nije nosio reflektirajuću odjeću.

Nakon što je udario u 69-godšnjaka, vozač automobila se nije zaustavio i pružio pomoć 69-godišnjaku, već je nastavio vožnju i udaljio se s mjesta nesreće. Također se naknadno nije javio policiji, iako je znao da je prouzročio prometnu nesreću sa smrtnom posljedicom.

Osumnjičeni je jučer u poslijepodnevnim satima priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske. Policijski službenici nastavljaju provoditi kriminalističko istraživanje.   

Foto di Pexels da Pixabay

Opet kruže poruke o paketima Hrvatske pošte koji još nisu preuzeti. Policija upozorava na prijevaru

Požar hale u Ližnjanu - Foto Vatrogasci Pula

Požar u kotlovnici u obiteljskoj kući u Istri: Policija šalje poruku građanima