in

Policija uhvatila dilera – Osim droge našli i stabljike marihuane

Ilustracija Pixabay

Tijekom kriminalističkog istraživanja je provedena pretraga doma na području Istarske županije kojim se koristi 33-godišnjak gdje je pronađeno oko 10-ak grama droge marihuna pakirane u manje vrećice, ali i zasađene dvije stabljike indijske konoplje visine 90 i 100 cm te drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjem kaznenih djela

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka u suradnji s Policijskom upravom istarskom, Policijskom postajom Pula proveli su kriminalističko istraživanje nad dvoje hrvatskih državljana, starosti 33 i 39 godina, zbog sumnje u zlouporabu droge.

Naime, navedene osumnjičenike su pripadnici interventne policije u subotu, 19. veljače, zatekli u Rijeci te kod njih pri tome pronašli 18 komada tableta droge MDMA- tzv. „ecstasy“, manju količinu droge LSD i amfetamina tzv. „speed“, kao i nekoliko grama droge marihuana.

Sukladno nalogu nadležnog državnog odvjetništva, tijekom kriminalističkog istraživanja je provedena pretraga doma na području Istarske županije kojim se koristi 33-godišnjak gdje je pronađeno oko 10-ak grama droge marihuna pakirane u manje vrećice, ali i zasađene dvije stabljike indijske konoplje visine 90 i 100 cm, predmeti namijenjeni za uzgoj (ventilator, lampa, pretvarač napona), digitalna vaga te drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenih djela.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je 33-godišnjak pronađenu drogu posjedovao u namjeri daljnje prodaje te je protiv njega podnijeta kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu za tri kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, dok je 39-godišnjakinja sankcionirana prekršajno u skladu s odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

novac policija mup

Knjigovođa pronevjerila skoro 2 milijuna kuna

policija mup ilustracija

Jurio Ipsilonom 167 km na sat