in

Policija uhvatila mladog lopova koji je pokrao trgovine po Puli i okolici

Ilustracija

Policijski službenici pronašli su mladića koji je iz trgovina u Puli i okolici otuđivao razne prehrambene i kozmetičke proizvode

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, pulska je policija utvrdila sumnju da je 19-godišnji hrvatski državljanin počinio pet kaznenih djela krađe.

Mladića se sumnjiči da je tijekom kolovoza otuđio razne proizvode iz pet trgovina na području Pule i okolice pa je tako predmete otuđivao iz pulskih trgovina u Ulici Ljudevita Posavskog, Krležinoj ulici, Jeretovoj ulici i Ulici Kamenjak, a jedna od njegovih meta bila je i trgovina u Banjolama. Iz trgovina je otuđivao razne prehrambene i kozmetičke proizvode, a ukupna materijalna šteta kojom je oštetio pravne osobe iz Buzeta, Pule i Medulina iznosi više tisuća kuna.

U dva slučaja, u trgovini u Banjolama i u trgovini u Jeretovoj ulici, djelatnici trgovina primijetili su sumnjivo ponašanje mladića te su ga spriječili u odnošenju otuđenih predmeta.

Osumnjičeni je danas, po dovršetku kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

UMAG: Ukrao bicikl i alkohol

UMAG: Ukrao bicikl i alkohol

I Njemačka će nas staviti na crvenu listu, ali samo neke županije

I Njemačka će nas staviti na crvenu listu, ali samo neke županije