in

Policija uhvatila tri pijana vozača – Najviše, čak 2,42 promila, izmjerili muškarcu na biciklu

Ilustracija MUP

Rovinjska i pulska prometna policija su prekršajno sankcionirali trojicu muškaraca zbog vožnje u pijanom stanju.

Jučer oko 1.10 sati na izlazu s autoceste A-8 (Istarskog ipsilona) u Žminju rovinjska policija je zatekla 30-godišnjaka koji je upravljao automobilom Hyundai, pulske registarske oznake, pod utjecajem alkohola od 2.04 promila i bez da je kod sebe imao vozačku dozvolu. Vozač je isključen iz prometa i zadržan u posebnim prostorijama policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstva i privođenja na nadležni sud zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Pulska prometna policija je jučer oko 8.10 sati na Fažanskoj cesti kontrolirala automobil Peugeot, pulske registarske oznake, kojim je za vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola i pod utjecajem alkohola od 1.40 promila upravljao 41-godišnjak. Muškarac je isključen iz prometa te mu je zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izrečena novčana kazna od 15 tisuća kuna.

Oko 15.25 sati na Trgu na Mostu prometna policija je zaustavila 47-godišnjaka koji je upravljao biciklom s 2.42 promila. Zbog vjerojatnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja, muškarac je smješten u posebne prostorije policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izdan mu je obvezni prekršajni nalog.

Izgubio 200.000 kuna zbog online investiranja u novčane valute, dionice, zlato i srebro

Novigrad otvara smještajne objekte pred Uskrs