in

Novigrad otvara smještajne objekte pred Uskrs

Foto Aminess

Turistička kompanija Aminess hoteli i kampovi najavljuje otvorenje svojih objekata u Novigradu i na otoku Krku. Aminess Maestral Hotel u Novigradu prvi otvara svoja vrata 26. ožujka, dok će se obližnji kamp Aminess Sirena otvoriti 1. travnja. Svoje prve ovogodišnje goste, također 1. travnja, dočekuju i Aminess Atea Camping Resort i Aminess Gaia Green Villas u Njivicama na otoku Krku.

„S velikim uzbuđenjem očekujemo prve ovogodišnje goste naših turističkih destinacija. Godina iza nas je bila izazovna, ali mi gledamo optimistično u budućnost. Našim gostima želimo pružiti nezaboravno iskustvo i opravdati njihovo povjerenje. Budući da je prioritet sigurnost naših posjetitelja, ponosni smo što su Aminess hoteli i kampovi dobili oznaku Safe stay in Croatia, što potvrđuje naša ulaganja u sve segmente zadovoljstva svih naših gostiju. Potrudit ćemo se da nam ovi blagdani svima ostanu u lijepom sjećanju“, rekao je Mladen Knežević, direktor prodaje i marketinga u Aminess hotelima i kampovima.

Valja spomenuti kako je Laguna Novigrad, turistička kompanija koja posluje pod brendom Aminess hoteli i kampovi,  krajem 2020. godine preuzela i društva HTP Korčula d.d. i HTP Orebić d.d., čije se i službeno proširenje portfelja pod brendom Aminess uskoro očekuje.

Otvarajući još jednu turističku sezonu Aminess hoteli i kampovi kao i svih godina do sada s toplom dobrodošlicom i tradicionalnom gostoljubivošću iščekuju prve posjetitelje u blagdanskom ozračju.

Policija uhvatila tri pijana vozača – Najviše, čak 2,42 promila, izmjerili muškarcu na biciklu

U fitness centru 14 slučajeva zaraze. Kozlevac: SITUCIJA NIJE DOBRA