in

Policija ulovila 4 dilera. Jednog od njih terete i jer je drugima dao stan da se u njemu drogiraju

Foto Policijska uprava istarska

Policija je nakon pretraga stanova kod dvojice muškaraca pronašla više pakiranja droge 

Foto Policijska uprava istarska droga diler policija
Foto Policijska uprava istarska

Rovinjska je policija dovršila kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da su 25-godišnjak, 38-godišnjak, 35-godišnjak i 24-godišnjakinja počinili kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, a 25-godišnjak će biti prijavljen i zbog omogućavanja trošenja droge, s obzirom da je drugima ustupio stan za konzumaciju droga.

Policijski službenici su 2. siječnja u prijepodnevnim satima u centru Rovinja zatekli četvero hrvatskih državljana nad kojima su postupali poradi sumnje da se bave preprodajom droge. Tijekom postupanja kod 25-godišnjaka su pronašli više pakiranja od ukupno 19.25 grama amfetamina, 6.20 grama marihuane, sedam tableta MDMA i digitalnu vagu.

Temeljem naloga nadležnog suda, policija je obavila pretragu stana na području Rovinja u kojem osumnjičeni 25-godišnjak boravi sa 24-godišnjakinjom  te su pronašli još nekoliko pakiranja s ukupno 10.15 grama amfetamina, 1.85 grama marihuane, dvije polovice tableta droge MDMA i novčani iznos za koji se pretpostavlja da potječe od preprodaje droge.

Foto Policijska uprava istarska
Foto Policijska uprava istarska


Policija je obavila i pretragu stana na području Rovinja kojeg koristi 38-godišnjak, u kojemu su policijski službenici pronašli više vrećica sa sadržajem droge amfetamin bruto težine 54.20 grama, 0.55 grama heroina i više kapsula sa bijelom praškastom materijom nalik na kokain bruto težine 30.50 grama.

Osumnjičeni su po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 3. siječnja u poslijepodnevnim satima, privedeni u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Izvor Policijska uprava istarska

buje biciklisti

BUJE: TZ organizira biciklijadu za Befanu

svjetski dan sporta poreč

Županija isplatila sredstva za edukaciju čak 97 trenera