in

POREČ: Čistio kameni zid i našao streljivo

Ilustracija - Foto Policijska uprava istarska

Porečkoj policiji je jučer građanin, koji je želio ostati anoniman, dragovoljno predao 84 komada lovačkog streljiva nepoznatog kalibra koje je pronašao u kamenom zidu prilikom čišćenja dvorišta na području Poreča. Policijska uprava istarska i nadalje poziva građane da učine svoj život sigurnijim i da se riješe oružja i streljiva bez ikakvih sankcija.

Svi građani koji nedozvoljeno posjeduju oružje, streljivo ili eksplozivne tvari, mogu ih predati policiji i pritom neće snositi nikakve sankcije, odnosno protiv njih se neće pokretati prekršajni niti kazneni postupci ukoliko oružje predaju prije poduzimanja izvidnih radnji policije.

Također je važno naglasiti da građani ne donose oružje ili eksplozivne tvari osobno u policijsku postaju ili upravu, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već da o tome obavijeste policiju na broj 192 te će stručni i osposobljeni policijski službenici doći na njihovu kućnu adresu prikupiti oružje, objaivla je istarska policija 11. listopada 2022.

Foto Aminess Novigrad

Novigrad – Cittanova RUN okupio više od 400 trkača

Foto - Ilustracija Policijska uprava istarska

Više traktora u prometu – MUP šalje upozorenje vozačima