in

POREČ: Puno puta krali u aquaparku novac i mobitele. Dolijali su

Foto Policijska uprava

Protiv osumnjičenih podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjentištvu

Policijski službenici Policijske postaje Poreč su, u suradnji s policijskim službenicima I. policijske postaje Rijeka, dovršili kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 28 i 27 godina i utvrdili sumnju da je 27-godišnjak počinio četiri kaznena djela, od kojih je zajedno s 28-godinjakom počinio tri kaznena djela imovinskog kriminaliteta.

Dvojicu muškaraca se sumnjiči da su u poslijepodnevnim satima 16. srpnja ove godine u zabavnom parku na području Poreča provalili u garderobni ormarić, iz kojeg su otuđili tri mobitela i novac, čime su oštetili 21-godišnjeg hrvatskog državljanina za više stotina eura. Sumnjiči ih se da su i prošle godine 22. kolovoza u istom zabavnom parku provalili u garderobni ormarić, iz kojeg su otuđili dva mobitela i novac, a potom  iz drugog ormarića otuđili tri mobitela i novac. Kaznenim djelima oštetili su 41-godišnju hrvatsku državljanku i trojicu njemačkih državljana za više tisuća eura. Osim toga, kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 27-godišnjak 15. kolovoza  prošle godine u istom zabavnom parku iz garderobnog ormarića otuđio tri mobitela, nakit i novac, čime je oštetio 41-godišnjeg državljanina Izraela za više stotina eura.

Protiv osumnjičenih muškaraca se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku, objavila je istarska policija 6. kolovoza 2023.

Foto Srednjovjekovni festival - Općina i TZ Svetvinčenat

Svetvinčenat zakoračio u prošlost! Još samo danas, 7.8., posjetite Srednjovjekovni festival

policija traka prometna nesreća

U Istri teško ozlijeđena vozačica. U 6.50h pod utjecajem alkohola izazvala sudar