in

PREVARENA: Mlada žena za skidanje uroka uplatila više desetaka tisuća kuna

Ilustracija

Policijska uprava istarska još jednom skreće pozornost građanima na ovakav oblik prijevare te ih upozorava da budu oprezni, da pripaze kome uplaćuju novac te da ne nasjedaju na priče osoba koje navodno imaju sposobnost izlječivanja, proricanja budućnosti i skidanja uroka

Pulska je policija zaprimila prijavu 30-godišnjakinje da je prevarena za veći novčani iznos. Naime, žena je putem pošte, u periodu od 5. rujna do 14. listopada, za skidanje uroka nepoznatoj ženi iz Zagreba uplatila više desetaka tisuća kuna, nakon čega je shvatila da je prevarena, priopćila je PU istarska.

Policijska uprava istarska još jednom skreće pozornost građanima na ovakav oblik prijevare te ih upozorava da budu oprezni, da pripaze kome uplaćuju novac te da ne nasjedaju na priče osoba koje navodno imaju sposobnost izlječivanja, proricanja budućnosti i skidanja uroka. Također savjetujemo da o navedenom upozore i starije članove svojih obitelji, s obzirom na to da starije osobe, zbog odmakle životne dobi, češće postaju žrtve različitih prijevara.

U nedjelju IZBORI: Porečki IDS ima liste kandidata u svim mjesnim odborima

Država, županija i Poreč daju potpore: Ako ste nezaposleni ili želite otvoriti firmu, poslušajte što se sve nudi