in

Privedeni maloljetnici koji se povezuju s napadom na maturante na pulskoj rivi

Foto MUP

Policijski službenici nastavljaju utvrđivanju okolnosti događaja

U svezi fizičkog napada koji se dogodio 28. svibnja ispred ugostiteljskog objekta u Ulici Riva u Puli u kojem je 18-godišnjak lakše ozlijeđen, policijski službenici su proveli kriminalističko istraživanje nad trojicom maloljetnika za koje se sumnja da su sudjelovali u navedenom događaju. O svemu utvrđenom obaviješteno je nadležno državno odvjetništvo, a policijski službenici nastavljaju utvrđivati sve okolnosti događaja, objavila je istarska policija 3. lipnja 2022.

O napadu skupine osoba na riječke maturante pisalo se puno u medijima proteklog vikenda, a reagirao je i gradonačelnik Pule Filip Zoričić javnom objavom na svom Facebook profilu:

“Opet se moram ispričavati zbog skupine mladića koji su svoje frustracije iskazali na ovoj djeci. Ne znam do kada i kako. Žao mi je kao gradonačelniku grada u koji ljudi dolaze živjeti i ostati. U gradu u kojem je svatko dobrodošao, sada već niz ovakvih sukoba. Ispričavam se svima! Od policije očekujem da privede sve te huligane. Govorim ovo kao gradonačelnik i kao roditelj. Dosta više toga! To nije nikakva hrabrost! Isprike gradonačelniku Rijeke, Elektro-tehničkoj školi iz Rijeke, djeci i roditeljima. Sram me i žao mi je. Idući tjedan ćemo sazvati Vijeće za prevenciju kriminaliteta i vidjeti što je to trulo, da se takve stvari događaju.”

usluga-porec-publika-korado-korlevic-FOTO-TANJA-KOCIJANCIC.jpg 3-6-2022

KORLEVIĆ poručio mladima da budu drugačiji: Pojam ljepote je Snjeguljica, a ne Karbončica

Foto Plesni studio Unique Poreč

Porečki plesni studio Unique uspješan na Dancestaru