in

Porečki plesni studio Unique uspješan na Dancestaru

Foto Plesni studio Unique Poreč

Proteklog tjedna u Poreču se održalo svjetsko prvenstvo u plesu World Dance Masters 2022. na kojem su među 5.000 plesača sudjelovale i porečke plesačice. Plesni studio Unique predstavilo je 19 plesačica koje su svojim koreografijama ostvarile zapažene rezultate.

Foto Plesni studio Unique Poreč
Foto Plesni studio Unique Poreč

U kategoriji jazz solo seniori predstavila se Vita Prpić s koreografijom Ain’t no other man i osvojila visoko 3. mjesto u iznimno brojnoj kategoriji, dok su se juniori predstavili grupnom koreografijom Brulesque u kategoriji jazz formacija i osvojili 1. mjesto. Solo koreografijama i odličnim nastupima u vrlo brojnim kategorijama predstavile su se: Luana Ramaja, Nikol Ivetić, Sara Brajković i Hanna Kocijančić.

Foto Plesni studio Unique Poreč
Foto Plesni studio Unique Poreč

Djevojke su tijekom pet dana natjecanja imale prilike upoznati plesače iz svih krajeva svijeta, predstaviti naš grad na najbolji mogući način, ali također i puno naučiti. Svaki dan su pohađale radionice plesnih stručnjaka koje su se održavale u dvorani Žatika, ali ništa od toga ne bi bilo moguće bez podrške Grada.

-Ovom prilikom svi plesači studija i njihovo vodstvo, još jednom se zahvaljuju Gradu Poreču i  gradonačelniku na financijskoj podršci i mogućnosti da sudjelujemo na ovom natjecanju, predstavimo naš rad i promoviramo ples.

Foto Plesni studio Unique Poreč
Foto Plesni studio Unique Poreč

Udruga nakon tjedna punog zbivanja nastavlja s redovnim radom i programom kao i realizacijom plesnog ljetnog kampa koji će se održati od 27.06. – 09.07.2022. Ukoliko se želite pridružiti kampu i postati dio Unique tima možete se javiti na e-mail unique.plesnistudio@gmail.com , priopćeno je iz ove udruge.

policija mup kombi

Privedeni maloljetnici koji se povezuju s napadom na maturante na pulskoj rivi

Sara Prenc Opašić i Anselmo Tumpić - Foto PR

Rovinjski Studio Tumpić/Prenc izborio prvu nagradu na američkom PRINT Awards