in

Radnici teško stradali na gradilištima u Krasici, Medulinu i Raši

Ilustracija

U periodu od 24. do 26. svibnja su u Medulinu, Krasici kod Buja i Raši zabilježene tri nesreće na radu u kojima su tri muškarca teško ozlijeđena, priopćila je Policijska uprava istarska.

Prvi slučaj zabilježen je u petak oko 8 sati u Ulici Munida u Medulinu, kada je 37-godišnjak prilikom izvođenja građevinskih radova na školi u jednom trenutku pao s ljestava s visine od oko 2 metra. Pružena mu je pomoć u pulskoj bolnici gdje je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju.

Potom u subotu oko 9 sati u mjestu Krasica 25-godišnji djelatnik je  prilikom izvođenja građevinskih radova na bazenu u jednom trenutku izgubio ravnotežu i pao u odvodni kanal uz bazen. Ozlijeđenom muškarcu pružena je pomoć u pulskoj bolnici gdje je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju.

U nedjelju oko 11.40 sati na gradilištu u Svetoj Marini kraj Raše 32-godišnjak je prilikom montiranja skele na kući u izgradnji pao sa skele s visine od oko 2 metra. Ozlijeđenom muškarcu pružena je pomoć u OB Pula gdje je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju. 

Talijan po Ipsilonu šibao 200 km/h – policija ga “papreno” kaznila

Razvoj cikloturizma: Predstavljen letak za sigurnu vožnju biciklista i podijeljene BIKE&BED tablice