in

SKLISKA CESTA I BRZINA ugasile život 78-godišnjaka u Vodnjanu

Ilustracija Pixabay

Policija će podnijeti kaznenu prijavu protiv vozača autobusa radi izazivanja prometne nesreće, u kojoj je smrtno stradala jedna osoba

Danas oko 7.50 sati, na državnoj cesti D-75 (Bale – Vodnjan), dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

Nesreća se dogodila kada je 36-godišnji državljanin Srbije upravljao autobusom Man, pulske registarske oznake u smjeru Pule. Dolaskom do raskrižja s Ulicom 1. Maja u Vodnjanu, vozač nije prilagodio brzinu kretanja stanju i uvjetima na cesti te je prilikom kočenja skrenuo autobusom na lijevu prometnu traku, gdje je prednjim dijelom udario  u automobil Mazda, pulske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 78-godišnjak. Od siline udarca, automobil se odbio i udario u nadstrešnicu stajališta autobusa.

Zbog zadobivenih ozljeda vozač automobila je prevezen u pulsku bolnicu, gdje je u 9.30 sati preminuo. Po nalogu nadležnog državnog odvjetnika, na tijelu preminulog obavit će se obdukcija radi utvrđivanja točnog uzroka smrti.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, protiv vozača autobusa podnosi se kaznena prijava u redovnom postupku, objavila je PU istarska nakon očevida.

Pred nama je nekoliko uistinu turbulentnih dana

Pred nama je nekoliko uistinu turbulentnih dana

Ugostitelji kroz akciju „5 DO 12” organiziraju tihi prosvjed

Ugostitelji kroz akciju „5 DO 12” organiziraju tihi prosvjed