in

Skoro svi uhvaćeni: U Rovinju ukraden čamac, u Puli moped, a u Labinu provaljeno u školu

Ilustracija

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem koji je u razdoblju od 21. do 27. studenoga, iz uvale Veštar u Rovinju, otuđio crveni gumeni čamac, čime je 48-godišnjeg vlasnika oštetio za nekoliko tisuća kuna, priopćila je Policijska uprava istarska.
Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo krađa. Sumnjiči ga se da je u noći s 30. studenoga na 1. prosinca, u Arsenalskoj ulici u Puli, otuđio moped Kymco, pulske registarske oznake, čime je oštetio pravnu osobu iz Pule za više tisuća kuna. Protiv osumnjičenog se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava redovnim putem.
Labinska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 42-godišnjak počinio kazneno djelo teška krađa(u pokušaju). Muškaraca se sumnjiči da je u noći s 27. na 28. studenoga, u Ulici Zelenice u Labinu, provalio u osnovnu školu iz koje nije ništa otuđio.
Protiv osumnjičenog se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Osigurano 62.500 kuna za ideju društvenih inovacija – Zaklada za razvoj civilnog društva poziva udruge da se jave

Skupština Društva invalida Poreč prije korone 2019

POREČ: Uspješna godina Društva invalida – zahvalnice za sve sponzore i volontere; u 2020. nastavlja se projekt “I JA MOGU TRENIRATI”