in

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Policijski inspektor pronađen bez života u moru

Foto Dnevno.hr

Rovinjski policijski inspektor Vjero Fiala, koji je nestao 29. srpnja, pronađen je sinoć. Njegovo beživotno tijelo uočeno je kako pluta u moru. Kako doznajemo iz policije, ne sumnja se na nasilnu smrt.

-Jučer oko 20 sati u uvali Škaraba pronađeno je tijelo muške osobe kako pluta u moru. Tijelo su izvukli rovinjski vatrogasci dok je očevidna ekipa PU Istarske obavila očevid. Tijelo je potom prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Pula gdje će tijekom današnjeg dana biti obavljena obdukcija temeljem naloga nadležnog Državnog odvjetnika, rekla je glasnogovornica Policijske uprave Istarske Nataša Vitasović koja je dodala da se ne sumnja na počinjenje kaznenog djela. Razlog smrti pokazat će obdukcija.

Nestanak policijskog inspektora objavljen je u ponedjeljak, 29. srpnja, kada je Fiala otišao kod kuće navečer, noseći sa sobom dva laptopa, mobitel, službenu značku i pištolj.

Fiala, kako pišu rovinjski mediji, bio je djelatnik Službe gospodarskog kriminaliteta PU istarske a signal mobitela kojeg je ponio sa sobom bio je ugašen već nakon sat i pol.

U Grožnjanu će se spremiti VREMENSKA KAPSULA koja će se otvoriti 2049. godine!

NOVI ZAKON: Slovenac zbog pijane vožnje i prolaska kroz crveno kažnjen s 13.200 kuna