in

U POREČKOJ NOVOJ VASI: Otuđio Punto, izazvao sudar i pobjegao s mjesta nesreće

Ilustracija: PixaBay.com

Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 21-godišnjak počinio kazneno djelo neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari. Naime, mladić je u noći s 14. na 15. veljače, s parkirališta u Novoj Vasi, otuđio nezaključani automobil Fiat Punto, pulske registarske oznake, čime je 34-godišnjeg vlasnika oštetio za više stotina kuna.

Potom je s tim vozilom 16. veljače oko 17 sati, u naselju Stranići kod Nove Vasi, izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom. Dolaskom do raskrižja sa županijskom cestom 5041, započeo se uključivati s makadamske  ceste u promet, bez da je prethodno propustio sva vozila koja su se kretala cestom s prednošću prolaska te se sudario s automobilom Škoda Felicia, pulske registarske oznake, kojim je županijskom cestom upravljao 53-godišnjak. Nakon što je izazvao prometnu nesreću, 21-godišnjak je pješice pobjegao s mjesta događaja, no operativnim radom policijskih službenika pronađen je slijedećeg dana i uhićen te se protiv njega podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, dok će mu se radi počinjenih prekršaja izdati prekršajni nalog.

Nakon što je izazvao prometnu nesreću, 21-godišnjak je pješice pobjegao s mjesta događaja, no operativnim radom policijskih službenika pronađen je slijedećeg dana i uhićen te se protiv njega podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, dok će mu se radi počinjenih prekršaja izdati prekršajni nalog.

ODBOJKA: Porazom od Splita Porečanke potvrdile zadnje mjesto u Superligi

POREČ: Uoči Valentinova ukrale “brdo” parfema u Bipi