in

Dino Kozlevac pušten kući: “Puno mi je značila vaša podrška”

“Dragi prijatelji – amici! Otpušten sam iz bolnice na kućno liječenje. Neizmjerno puno mi je značila vaša podrška! Nastavljamo zajedno – insieme! Veliko hvala – Grazie!”, napisao je šef istarskog Stožera civilne zaštite Dino Kozlevac danas popodne na svom Facebook profilu, nakon što je u nedjelju hospitaliziran na Odjelu za pulmologiju pulske Opće bolnice zbog pogoršanih respiratornih simptoma.

“Kao dio dijagnostičkog postupka, u Zavodu za javno zdravstvo Istarske županije uzet je uzorak brisa na covid-19, koji je negativan”, izvijestili su u nedjelju navečer iz istarskoga Stožera civilne zaštite.

U međuvremenu iz bolnice su poručili da je Kozlevac dobro. Ravnateljica bolnice Irena Hrstić izjavila je početkom tjedna da mu se stanje ne pogoršava. Test na Covid bio je negativan, a zadržali su ga u bolnici zbog blage upale pluća, zbog čega su mu pratili stanje. Dodala je kako Kozlevac nema povišenu tjelesnu temperaturu ali je jako iscrpljen. Naime, žalio se na malaksalost i kronični umor. U međuvremenu mu se fizičko stanje poboljšalo, pa su procijenili da se može liječiti kod kuće.

Šef istarskog Stožera, od milja zvan Kapo, dobio je na društvenim mrežama brojne poruke podrške. Kozlevac je kod nas sinonim borbe protiv korone od prvog dana pandemije, pa Istrijani, s obzirom da i u našoj županiji virus ne posustaje, željno iščekuju da ponovno preuzme kormilo stožera.

INSPEKTORI civilne zaštite: U samo pet dana studenog ‘odrezali’ 640.000 kuna kazni

POREČ: U subotu igraju NK Jadran Poreč i NK Nehaj