in

POREČ: U subotu igraju NK Jadran Poreč i NK Nehaj

U pretposljednjem kolu jesenskog dijela sezone 3.HNL Zapad porečki će Jadran u subotu u 14 sati ugostiti igrače NK Nehaj iz Senja. Porečani će u posljednjoj utakmici na svom terenu tražiti nastavak utrke za vodećom Crikvenicom koja im bježi 5 bodova. Fantastični igrači Dalibora Šurana imaju niz od 6 pobjeda, a neporaženi su od početka rujna, dok je fenomenalni Emanuel Valenta uz potporu momčadi zabio 12 golova u 8 utakmica, svjesni su da ih čeka tvrda utakmica protiv ekipe koja je uvijek neugodna. 
Iskusni i prekaljeni kapetan ekipe Goran Tomić najavljuje utakmicu: S obzirom da je ovo zadnja utakmica na domaćem terenu ove polusezone te na naš sjajan niz neporaženosti, učiniti ćemo sve da i u subotu pobjedimo te time nastavimo borbu za vrh ljestvice, a derbi koji se igra u Crikivenici naredne subote učinimo još zanimljivijim. Nehaj maksimalno respektiramo, radi se o kvalitetnom protivniku i sigurno nam neće biti lako, međutim, s druge strane, smatram da trener Šuran radi odličan posao, napravio je fantastičnu koheziju i balans igrača u ekipi, a epilog toga su i rezultati koji govore za sebe. Također, po mom skromnom mišljenju, imamo najboljeg igrača lige Emanuela Valentu i najbolje navijače Šajete koje nas prate gdje god igramo i zato nas u subotu zanima samo pobjeda.

ODLUKOM STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE ISTARSKE ŽUPANIJE UTAKMICA ĆE SE ODIGRATI BEZ PRISUSTVA GLEDATELJA. NA TEMELJU ODLUKA HNS-s i NSŽI DOZVOLU ULASKA NA STADION IMAJU SAMO SLUŽBENE OSOBE OBJE MOMČADI I OSOBE UKLJUČENE U ORGANIZACIJU UTAKMICE. 
POZIVAMO SVE LJUBUTELJE SPORTA DA SE PRIDRŽAVAJU PREPORUKA, KAKO BI SE EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA SMIRILA I KAKO BI OPET MOGLI UŽIVATI U SPORTSKIM NATJECANJIMA.


Škola nogometa NK Jadran Poreč, nakon naporne jeseni također ulazi u završnicu 1.dijela sezone, u kojoj je ostalo tek nekoliko utakmica. U subotu će mlađi i stariji pioniri odigrati posljednje kolo u svojim ligama, dok će početnici i predtakmičari u nedjelju u pretposljednjem kolu ugostiti NK Iskru Vinež, a kadeti i juniori gostuju u Rijeci kod NK Lokomotive. 


SUBOTA 14.11.

10:00 – U13A – NK Jadran Poreč – NK Orijent 1919 (Zelena Laguna)
11:30 – U15 – NK Jadran Poreč – NK Orijent 1919 (Zelena Laguna)
13:30 – U13B / C – NK Jadran Poreč – NK Funtana (Zelena Laguna)
14:00 – SENIORI – NK Jadran Poreč – NK Nehaj Senj (SRC Veli Jože)


NEDJELJA 25.10.

10:00 – U9A – NK Jadran Poreč – NK Iskra Vinež (Zelena laguna)
11:00 – U11A – NK Jadran Poreč – NK Iskra Vinež (Zelena laguna)

Dino Kozlevac pušten kući: “Puno mi je značila vaša podrška”

Mijenjaju se UPU-i Funtane, Valkanele i Zelene lagune