in

KAŠTELIR: Preuređen park u Kovačima za još sigurniju dječju igru

Općina Kaštelir-Labinci nastavila je u 2020. godini s uređenjem i opremanjem dječjih parkova te je u naselju Kovači rekonstruiran postojeći park kako bi se djeci osigurala sigurna i bezbrižna igra.

Park je ograđen novom zaštitnom ogradom, postavljene su nove klupe, javna rasvjeta, posađena su nova stabla (masline) te su zamijenjena i ugrađene nove sprave.
Novo postavljena igrala i sprave dijelom su donacija Valamar Riviere, a koje je kompanija donirala općini tijekom uređenja svojih objekata.

„Drago nam je što će naša donacija opreme obogatiti sadržaje za igru djeci u Kašteliru. Naši najmlađi su naša budućnost te im zato trebamo i možemo osigurati sretno i bezbrižno djetinjstvo i odrastanje“, istaknuo je Bruno Radoš, direktor za operacije kampova i direktor regije u Valamar Rivieri.

Uz pomoć djelatnika komunalnog poduzeća Mavriš i sufinanciranjem općine izvršena je rekonstrukcija i ugradnja igrala i sprava kako bi bila sigurna za djecu.

U planu je i nastavak uređenja dječjih parkova u naseljima Kaštelir, Babići, Tadini i Rogovići, priopćeno je iz Općine Kaštelir-Labinci.

POREČ/BUJE/PULA – Obitelj Jehnić donirala povrće za potrebite Crvenom križu i Domu za starije i nemoćne

Policija mu pokucala na vrata taman dok je kuhao ulje marihuane