in

Policija mu pokucala na vrata taman dok je kuhao ulje marihuane

Policija je pokucala na vratu osumnjičenom za proizvodnju droge u vrijeme kada je kuhao ulje indijske konoplje

VIDEO

Provedenim kriminalističkim istraživanjem pulska je policija utvrdila sumnju da je 43-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Zbog sumnje da proizvodi i preprodaje drogu policijski službenici su temeljem naloga nadležnog suda 17. lipnja obavili pretragu kuće u Galižani te su pronašli improvizirani laboratorij za uzgoj indijske konoplje s 25 stabljika konoplje, visine od 34 do 113 centimetara, 130 komada sjemenki indijske konoplje, teglu s 1.289 grama smrvljene marihuane, teglu s 96.8 grama smolaste materije pozitivne na THC, 2.5 litara maslinastozelene tekućine pozitivne na THC koja se kuhala na štednjaku, 2.8 grama marihuane, jedan gram amfetamina i predmete za uzgoj marihuane. 

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, danas u jutarnjim satima, uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, a policija će protiv njega podnijeti i optužni prijedlog nadležnom sudu radi posjedovanja amfetamina za vlastitu upotrebu, odnosno počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, priopćeno je iz PU istarske.

KAŠTELIR: Preuređen park u Kovačima za još sigurniju dječju igru

POREČ: Talijan prodavao nepostojeća teretna vozila – prijevara uspjela