in

Kreću upisi u USB-ov Ljetni kamp u Taru – za djecu i mlade od 4 do 14 godina 

Foto USB Poreč

Pri kraju su pripreme za Ljetni kamp u Taru, koji Udruga mladih Urbana Subkulturna Baza – USB Poreč organizira u suradnji s Općinom Tar – Vabriga s velikim uspjehom već četvrtu godinu za redom. Svi programi namijenjeni su djeci i mladima od 4 do 14 godina, podijeljenima u tri grupe prema uzrastu. S njima će raditi, stvarati, igrati se i veseliti stručni USB-ovi voditelji.

U prvoj smjeni, od 1. do 13. srpnja, održat će se popularni Mjuzikl kamp posvećen glazbeno – scenskom stvaralaštvu. Polaznici će učiti pjevati, plesati, glumiti i izrađivati scenografiju te će otkriti što sve stoji iza kompleksne produkcije mjuzikla. Za drugu smjenu, od 22. srpnja do 3. kolovoza, osmišljene su raznolike zabavne, sportske, edukativne i kreativne radionice i aktivnosti. Škola plivanja neizostavan je sadržaj u obje smjene.

Dio dnevnog programa odvijat će se u prostorima tarskog vrtića, a dio s plivanjem i morskim igrama u Valamarovom Lanterna Premium Camping Resortu. Uključeni su jedan topli obrok i voćna marenda. Općina Tar – Vabriga sufinancira cijenu kampa za djecu i mlade s prebivalištem na njenom teritoriju.

Upisi u Ljetni kamp odvijat će se isključivo putem on-line obrasca koji će biti objavljen početkom sljedećeg tjedna. Obrazac će u uvodnom dijelu sadržavati sve informacije o kampu. Druge detalje moguće je doznati od koordinatora kampa Valentina Gašparinija, telefonom na broj 095 517 6388, radnim danima od 9 do 12 sati.

mobitel u vožnji mup

Istarska policija najavila za ponedjeljak još jednu prometnu akciju

Ivan Todorić - Foto Policijska uprava istarska

Istarska policija otvorila prijave za 4. Memorijal Ivana Todorića