in

MARČANA – KRNICA: Mila Cukon i Nina Vareško najbolje na natjecanjima mladih tehničara i znanja njemačkog jezika

Foto OŠ V. Nazora - Mila i Nina

Učenica 8. razreda OŠ Vladimira Nazora – Krnica, Mila Cukon, osvojila je 1. mjesto na 64. natjecanju mladih tehničara u kategoriji fotografije, održanom u Primoštenu od 2. do 4. svibnja.

Rocco iz OŠ V. Nazora Krnica

Natjecanje se provelo u tri dijela, nakon kojih je Povjerenstvo Milu ocijenilo maksimalnim brojem bodova, pa je među 25 sudionika Mila osvojila prvo mjesto. Mila je ovime, predvođena svojom mentoricom Helenom Dabo, nastavila  niz svojih izvanrednih uspjeha u fotografiji kao rezultat njezina kontinuiranog rada, motivacije i sposobnosti na polju fotografije.

Učenica 8. razreda OŠ Vladimira Nazora – Krnica, Nina Vareško, osvojila je 1. mjesto na županijskom natjecanju iz njemačkog jezika koje je održano u Raši 18. ožujka. 

Ovo je veliki uspjeh za Ninu, za školu te za njezinu mentoricu Natašu Teković-Jalšovec, stoga čestitamo Nini na ovom uspjehu.

Učenik 4. razreda  OŠ Vladimira Nazora – Krnica, Rocco Vlačić, zapaženo je i uspješno sudjelovao na Državnoj smotri LiDraNo 2022. godine, koja se održala od 25. do 29. travnja 2022. u Vodicama. Rocco se predstavio stihovima Mate Balote i pjesmom “Jugo”, dočaravajući svojom odličnom interpretacijom atmosferu juga na moru i živo sjećanje i vraćanje autora na ovaj vjetar u vrijeme njegova izagnanstva. Rocco je dobio izvrsne pohvale povjerenstva i opravdao već treću godinu zaredom svoje prisustvo u vrhu učenika hrvatskih škola u pojedinačnom scenskom nastupu. 

Čestitamo Roccu i njegovoj učiteljici Mariji Škabić na ovom krasnom uspjehu.

Izvor OŠ V. Nazora

Foto Usluga Poreč - spremnici za staklo

FUNTANA-TAR-VRSAR: Donosimo raspored podjele spremnika za staklenu ambalažu

policija mup ilustracija

Krivotvorio nalog i oštetio tvrtku za ogroman iznos