in

FUNTANA-TAR-VRSAR: Donosimo raspored podjele spremnika za staklenu ambalažu

Foto Usluga Poreč - spremnici za staklo

Od utorka 17. svibnja započinje podjela spremnika za staklenu ambalažu u Općini Funtana. Preuzimanje spremnika ide prema sljedećem planu: od 17. do 19. svibnja od 9 do 13 sati na parkiralištu kod tržnice.

Od ponedjeljka 16. svibnja započinje podjela spremnika za staklenu ambalažu u Općini Tar-Vabriga. Preuzimanje spremnika ide prema sljedećem planu: od 16. do 20. svibnja od 8 do 14 sati u dvorištu vatrogasnog doma (Borgo 27, Tar).

Od ponedjeljka 16. svibnja započinje podjela spremnika za staklenu ambalažu u Općini Vrsar. Preuzimanje spremnika za pojedina naselja obavit će se prema sljedećem planu:

Mole se svi korisnici sa navedenih područja da dođu na dogovorenu lokaciju u naznačeno vrijeme i preuzmu svoje spremnike. Dodjeljuju se spremnici zapremnine 120l i 240l za staklenu ambalažu. Za sve korisnike na istoj kućnoj adresi osiguran je jedan spremnik za staklenu ambalažu, a prilikom preuzimanja spremnika potrebno je potpisati zapisnik o preuzimanju spremnika.

Također, naglašavamo važnost da korisnici preuzmu svoje spremnike za staklenu ambalažu jer se nakon završene podjele spremnike za staklenu ambalažu neće više dijeliti vrećice za staklenu ambalažu

Foto Usluga Poreč - spremnici za staklo

OBAVIJEST: Podjela spremnika za staklo na području Grada Poreča

Foto OŠ V. Nazora - Mila i Nina krnica

MARČANA – KRNICA: Mila Cukon i Nina Vareško najbolje na natjecanjima mladih tehničara i znanja njemačkog jezika