in

Mjesec poduzetništva u POREČU: Školarci zavirili u svijet zanimanja

Foto Grad Poreč

Ukoliko su se djeca ikada zapitala što odrasli rade dok su oni u vrtićima i školama, upravo iz toga razloga je održana radionica na kojoj su mogli zaviriti u svijet zanimanja. Među brojnim poslovima s kojima su se mogli upoznati, od uslužnih djelatnosti, znanosti i umjetnosti do zdravstva, sporta i najrazličitijih zanata, zasigurno su prepoznali zanimanja svojih roditelja i ljudi s kojima se susreću u svakodnevnom životu.

Foto Grad Poreč
Foto Grad Poreč

Među mnoštvom zanimljivih činjenica koje su na radionici naučili, djeca su mogla pronaći obilje inspiracije i maštati o poslovima kojima bi se mogli baviti kad odrastu. Možda baš oni budu novi mali veliki poduzetnici.
-Navedena radionica je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2023. koju već šestu godinu organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, kojima se zahvaljujemo, poručuju iz Grada Poreča.

Orašar - Foto Grad Poreč

Vrhunski svjetski balet u Poreču: Počela prodaja ulaznica za Orašara

Istra: Obilna kiša, olujni vjetar, plima, zatvoren Antenal… “Repriza” u noći na nedjelju!