in

Novigradski osnovci posjetili Aminessov hotel na Pelješcu

Više od 40 učenika četvrtih razreda Osnovne škole Rivarela i Talijanske Osnovne škole iz Novigrada proteklog je tjedna posjetilo Pelješac. Tom prilikom Aminess je u sklopu svog programa društveno odgovornog poslovanja za učenike i učiteljice u njihovoj pratnji organizirao boravak u hotelu Aminess Grand Azur.

Školarce je u Orebiću dočekala direktorica Aminess Grand Azura, Marina Brčić koja je mališanima poželjela toplu dobrodošlicu. Tijekom trodnevnog izleta, učenici novigradske osnovne škole u hotelu su uživali u sportskim te zabavnim aktivnostima prilagođenim njihovoj dobi.

“Jako nam je drago što smo uspostavili ovako divan oblik suradnje s Aminessom te se ovim putem zahvaljujemo u ime učenika, djelatnika i roditelja OŠ-SE Rivarela i Talijanske OŠ Novigrad-Cittanova. Djeca su bila oduševljena gostoprimstvom i ponuđenim programom, a ujedno su imali priliku vidjeti prirodne ljepote i kulturne znamenitosti južne Dalmacije. Napominjemo kako je ovaj projekt uistinu hvalevrijedan i veoma značajan za sve nas, a posebice za našu djecu koja nisu imala priliku i mogućnost posjetiti Pelješac i Korčulu te doživjeti ovo vrijedno iskustvo“, izjavile su ravnateljice Eva Fernetich i Davorka Parmač.

Mnogobrojni učenici posjetili su razne prirodne ljepote i kulturne znamenitosti Južne Dalmacije te tako obišli pomorski muzej, gradove Korčulu, Orebić te Ston gdje su obišli solanu i Stonske zidine, jedan od najvećih srednjovjekovnih fortifikacijsko-urbanističkih spomenika.

Već drugu godinu zaredom Aminess hoteli i kampovi organizirali su ovaj izlet u suradnji s novigradskom osnovnom školom kako bi ovime povezali dva najveća hrvatska poluotoka. Uoči svog boravka u Orebiću, učenici iz OŠ Rivarela upoznali su svoje vršnjake iz Osnovne škole Orebić, te iskoristili priliku da ih pozovu u Novigrad te tako uzvrate gostoprimstvo vršnjacima s Pelješca, priopćeno je iz novigradskog hotelijera Aminess.

poreč učilište kino

Radionica stop-animacije za mlade kao najava 9. POREČ DOXA

Izbori za mjesne odbore: U Baderni glasove birača u nedjelju traži i Nezavisna lista DRAGANA LEGOVIĆA