in

Policajci pomažu djeci s teškoćama i bez skrbi: Humanitarna akcija ”Budi nekom djetetu Sv. Nikola”

Foto MUP/Arhiva

Policijska uprava istarska u petak, 6. prosinca u 10 sati, u dvorištu Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda Pula organizira doček Sv. Nikole, koji će pristići na policijskom motociklu te će zajedno s načelnikom policijske uprave Božom Kirinom darivati djecu prigodnim poklonima.  

Naime, PU istarska je i ove godine organizirala humanitarnu akciju ”Budi nekom djetetu Sv. Nikola” za djecu s teškoćama u razvoju i djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Akciji su se odazvali gotovo svi djelatnici u policijskoj upravi, kao i Policijska kapelanija bl. Miroslava Bulešića i Udruga specijalne jedinice policije BAK Istra.

Djelatnici policije pokazali su veliko srce i prikupili brojne poklon pakete tako da će sutra darivati djecu s teškoćama u razvoju iz Škole za odgoj i obrazovanje Pula, djecu iz Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda Pula, djecu iz Centra za rehabilitaciju Down sindrom centar Pula i štićenike Kuće milosrđa Majmajola. Policijski Sv. Nikola potom će posjetiti djecu  iz Dječjeg doma Ruža Petrović te Odjel pedijatrije Opće bolnice Pula kako bi uljepšao bolničke dane mališanima koji su na liječenju, dok će preostale poklone dobiti korisnici Centra Liče Faraguna Labin i štićenici Sigurne kuća Istra.

Održani Info dani za istarske udruge – na novom natječaju za ideje osigurano 187.500 kuna

Što sve nudi ADVENT POREČ: Vrući aperol i gin, istarske kobasice, sarme u burgeru, gira volta, kolač od mrkve, panettone…