in

POREČ: Otvoreni upisi u Ljetni plesni kamp USB-a

Foto USB Poreč

Udruga mladih Urbana subkulturna baza – USB Poreč otvorila je upise u svoj Ljetni plesni kamp koji se održava od 10. srpnja do 5. kolovoza na plaži Pical i u dvorani Palestra. Djeca i mladi će tijekom ljetnih praznika imati priliku učiti nove plesne korake, razvijati  i širiti plesni vokabular, družiti se, zabavljati i kupati, a očekuju ih i druge super zabavne aktivnosti. Nova znanja i vještine stjecati će tijekom dvije smjene, u sigurnom i veselom okruženju uz educirane voditelje.

Prva smjena (od 10. do 22. srpnja) namijenjena je uzrastu od devet do 13 godina. USB-ovci su za ove polaznike pripremili sadržaje koji uključuju balet, suvremenu i jazz tehniku, urbane stilove (hip hop) akrobatiku, školu plivanja, kondicijske satove za poboljšanje motorike, grupne zadatke i improvizaciju za razvijanje timskog rada i kreativnosti.

U drugoj smjeni (od 24. srpnja do 5. kolovoza) djelovat će dvije grupe podijeljene prema uzrastu djece – od četiri do šest godina te od šest do osam godina. Program osmišljen za ove mališane ima naglaske na baletu, snalaženju u prostoru, muzikalnosti, jačanju motorike, gimnastici, razvijanju kreativnosti i radu u grupi, a važan je segment naravno, i škola plivanja.

Aktivnosti Ljetnog plesnog kampa odvijat će se svakog dana osim nedjelje, od 9 do 15 sati. Dežurstvo je pak organizirano od 7.30 do 16 sati u Palestri. Broj polaznika je ograničen, a upisi su mogući isključivo putem sljedećeg on-line obrasca u kojemu su navedeni i svi detalji o kampu:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0WbBsI9lwI-_UJVCxQVxaeO5WTJYuIEJ3YAcdzYMKTQpqhw/viewform

Foto Grad Pula

Gabriel Romeo Cvitko iz Vižinade, državni prvak i osvajač medalja za reprezentaciju, na prijemu kod gradonačelnika Pule

Foto Grad Poreč

POREČ: Nova ekološka javna rasvjeta u šest naselja