in

POREČ: Prvo natjecanje MOT-a 08 nakon korone s puno osvojenih nagrada

Protekli vikend je bio pun uzbuđenja za plesačice Studija za izvedbene umjetnosti „MOT 08“. Naime, na otoku Krku u Malinskoj održalo se natjecanje Island Dance competition koje je prvo natjecanje u plesu uživo  nakon pauze duže od godinu dana. S obzirom da su plesačice cijelu zimu trenirale na otvorenom radi pandemije, prilagođavale su se vremenskim uvjetima, bile su marljive, strpljive, vrijedne  i uporne, taj se trud itekako isplatio i dao  rezultat.

Studio za izvedbene umjetnosti Mot 08 Poreč na natjecanju se predstavio s 4 plesne skupine i ukupno 9 koreografija za koje su zaslužne trenerice Aleksandra Hodak i Chiara Pisak.

Skupine koje su se predstavile su: Diamonds, Divas, Angels, Infinity, te duet Sandra Bošković i Nikolina Popović, i  solistice: Rahela Domnik, Helena Trifunac, Antonia Sudaš i  Nika Jurišević.

Natjecanje je  prošlo uspješno i plesačice udruge MOT 08 vratile su se kući s pregršt medalja, pehara, diploma  i prepune dojmova i uspomena.

Plesna Skupina Diamonds osvojila je prvo mjesto za koreografiju „ Proljeće“ u kategoriji Contemporary modern baby.

Plesačice iz skupine Divas u kategoriji: Open group Mini kids sa koreografijom „No excuses“ su također osvojile prvo mjesto.

Skupina Angels je u kategoriji Open formation kids, u izrazito jakoj konkurenciji osvojila odlično 4. mjesto sa koreografijom „Barbike“.

U kategoriji Lyrical group Junior najstarija skupina Infinity je osvojila prvo mjesto sa koreografijom „Always Remember us this way“.

Solistica Antonia Sudaš se pozicionirala na visoko drugo mjesto u kategoriji  Jazz dance solo sa koreografijom  „Ain’t no other man“.

U kategoriji Lyrical solo Junior Nika Jurišević je sa koreografijom „Because of you“ osvojila prvo mjesto dok je Rahela Domnik osvojila drugo mjesto u istoj kategoriji sa koreografijom „Drivers licence“ .

Cure u duetu  Sandra Bošković i Nikolina Popović  osvojile su  drugo mjesto u kategoriji Lyrical Duo trio senior sa koreografijom „Not about angels“.

Studio Za izvedbene umjetnosti “MOT 08” čestita plesačicama i  voditeljicama Chiari Pisak  i Aleksandri Hodak na velikom uspjehu  i zahvaljuje roditeljima koji su strpljivo pomagali i bili podrška  tijekom natjecanja, te fotografu Srđanu Krvavcu koji je strpljivo ovjekovječio svaki trenutak natjecanja. Velika zahvala ide i Gradu Poreču koji kroz godine podržava rad Udruge.

Studio za izvedbene umjetnosti nastavlja sa svojim radom po programu a od 28.06.2021. počinje i plesni ljetni kamp koji se već treću godinu uspješno provodi.

HTZ će u Istri podijeliti nagrade “Zlatna penkala” stranim novinarima i influenserima

UČENJEM OD NAJBOLJIH promovirana strukovna zanimanja u turizmu i ugostiteljstvu