in

POREČ: Uspješna božićna produkcija – MOT 08 proslavio 15 godina ljubavi prema plesu

Foto Plesni studio MOT 08 Poreč - Završna božićna produkcija

U subotu 16. prosinca 2024. Plesačice Studija za izvedbene umjetnosti „MOT 08“ Poreč zasjale su na pozornici dvorane Intersport centar u Zelenoj laguni  i oduševile publiku najvećom Božićnom plesnom produkcijom „Doktor Jabuka i tajna božićna poruka“  autora Slavka Sobina. Ova iznimna večer bila je posebno obilježena 15. godišnjicom od osnutka udruge, a okupila je oko 150talentirane djece, plesača članova udruge.

Foto Plesni studio MOT 08 Poreč - Završna božićna produkcija
Foto Plesni studio MOT 08 Poreč – Završna božićna produkcija

Voditeljice, Chiara Pisak, Aleksandra Hodak, Hana Čekić, Karla Vukoja i Nina Cerin  prenijele su svoje plesno znanje s ljubavlju svoj djeci Udruge  oblikujući mlade plesače u umjetnike. Njihova predanost bila je vidljiva u svakom koraku, stvarajući jedinstvenu plesnu priču koja je dirnula srca prisutnih.

Sve skupine udruge; Lollypop, Candy, Stars, Dolls, Diamonds, Dreams, Divas, Angels i Infinity  predstavile su se s posebnim sjajem, od najmlađih do najstarijih. Njihove koreografije odražavale su ne samo tehničku vještinu, već i strast prema izvedbi, stvarajući čaroliju koja je oduševila gledatelje.

Nakon završetka impresivne plesne produkcije, udruga je s ponosom proslavila 15 godina postojanja. Ovaj jubilej bio je prilika za prisjećanje na trenutke uspona, suradnje i umjetničkog rasta. Uz glazbu, smijeh i radost, članovi udruge, volonteri, roditelji malih plesača, sponzori i donatori zajedno su stvorili nezaboravnu atmosferu.

Uz uspjeh plesne produkcije, radosti nije nedostajalo ni na licima najmlađih. Djed Božićnjak osobno je podijelio slatke poklon paketiće djeci, dodajući poseban dodir čarolije i radosti.

Iz Studija za izvedbene umjetnosti zahvaljuju Gradu Poreču na dugogodišnjoj potpori koja udrugu čini jačom i omogućuje  da širi ljubav prema plesu i umjetnosti na području Poreštine.

Osim podrške Grada Poreča ova priča uspjeha ne bi bila moguća bez nesebične pomoći raznih sponzora, donatora, volontera a oni su Plava laguna d.d., Valamar Riviera d.d., Studio Brzak, Lux production, Elektrometal d.o.o., Pero studio, Tiskara Otis, Pelagius catering, Pekara Royal, Vindija d.d., De Rigo vision Hrvatska d.o.o., Manuel Paljuh, Petar Mališa, Mateja Pršurić, Andrea Uskoković, Mia Dogančić i Marjan Krajcar.

S bljeskom svjetala na pozornici i srca puna radosti, Studio za izvedbene umjetnosti „MOT 08“  s ponosom objavljuje završetak aktivnosti u 2023. godini. Ova godina bila je ispunjena plesom, kreativnošću i zajedništvom, a  božićna produkcija nije bila samo spektakularna izvedba, već kruna rada voditeljica plesnih radionica.

Sve plesne aktivnosti nastavljaju se 8. siječnja 2024. gdje će se uz nove plesne korake i ljubav prema plesu, stvoriti i nova prijateljstva i ispričati nove priče.

usluga poreč odvoz smeća

USLUGA POREČ: Promjena rasporeda odvoza otpada radi blagdana

Grad Poreč loris i rabar kod biskupa

Gradonačelnik Peršurić i predsjednik Gradskog vijeća Rabar na prijemu kod biskupa Štironje