in

PROMETNA DŽUNGLA u Vrsaru za osnovce u Dječjem tjednu

Dječji tjedan u Osnovnoj školi Vladimir Nazor Vrsar obilježen predstavom Teatra Naranča

Učenici OŠ V. Nazora Vrsar

U ponedjeljak, 4. listopada, Društvo naša djeca Vrsar organiziralo je poučnu predstavu za učenike vrtićke i školske dobi „Prometna džungla“ u izvedbi teatra Naranča iz Pule. Novom sportskom dvoranom orili su se razigrani i raspjevani glasovi Roka i Ane u uspješnom nastojanju da pouče učenike, uz tatu policajca, o važnim prometnim pravilima te na koji način očuvati sigurnost u prometu u ulozi pješaka i vozača romobila i bicikle.

nova sportska dvorana vrsar predstava teatar naranča
Kulisa za predstavu u novoj dvorani u Vrsaru

Uz obilje smijeha i komičnih situacija Roko, Ana i tata policajac ukazivali su na opasnosti u prometu koje će učenici dobro upamtiti te ih svakodnevno primjenjivati.

-Za mnoge je učenike i učiteljice to bio prvi posjet novoj sportskoj dvorani. Prekrasna je to i impozantna građevina koja se odlično sljubila s prirodom ne narušavajući ljepotu mjesta. Sjedeći na tribinama dvorane uživali smo kroz staklene površine u najljepšoj kulisi – kulisi vrsarskih kuća nanizanih kroz prepoznatljiv obronak. Vrsarski mališani u pravom smislu riječi ostvaruju pravo na obrazovanje, ljubav, skrb i pripadanje zajednici, objavljeno je na web stranicama OŠ V. Nazora.

Autor teksta: Sanja Sabatti

Paula lončarević i ivan cetina porečki plivači

Uspješan nastup plivača Paule Lončarević i Ivana Cetine na Cipru

Carel Adriatic, Hempel i Pab Akrapović dobitnici ZLATNE KUNE – Priznanje i Radio Istri