in

“To je moje!”- o izazovima dijeljenja kod djece na radionici u porečkoj knjižnici

Foto Gradska knjižnica Poreč - Ilustracija - Radionica za djecu

Učenje djece da čekaju na red, pristojno pitaju kad nešto trebaju i zauzmu se za sebe kad je potrebno, jedna je od važnijih zadaća koju naši mališani moraju usvojiti. No, djeca itekako imaju pravo glasa kad je riječ o dijeljenju. Uz puno strpljenja, ljubavi i razumijevanja potrebno je naučiti ih kako da postave granice, a oni će s vremenom  shvatiti zašto je dijeljenje zabavno i kako su sretni i oni koji daju i oni koji dobivaju.

Poučit će nas tome i naša nova priča o malenom grofu Ciciju koji je živio u gradu Cicigradu, a bio je toliko škrt da su ga svi stanovnici napustili i ostao je posve sam. Tako usamljenom bilo mu je dosadno i krenuo je na put na kojem će spoznati sve o radosti dijeljenja s drugima. Kako je njegov Cicigrad postao Darigrad, saznajmo zajedno na novoj radionici iz ciklusa „Petkom u pet“, koja će se održati 10. ožujka 2023. godine u 17 sati na prvom katu Odjela za djecu i mlade.

Radionica je namijenjena djeci starijoj od četiri godine. Zbog ograničenog broja mjesta, svoj je dolazak potrebno najaviti na broj telefona 434-196.

Foto Umjetnička škola Poreč

Izvrstan nastup učenika suvremenog plesa Umjetničke škole Poreč na Požeškom plesokazu

Foto TZ Vrsar - Teniski turnir Slavoj Greblo 2022.

Ožujak u znaku teniskih turnira u Vrsaru i Rovinju