in

U Poreču predavanje dr. Burcara “Tehnologija – napredak ili put u propast”

Foto ALex za Pixabay - Ilustracija

U Poreču će u Mjesecu borbe protiv ovisnosti u organizaciji Zdravog grada Poreč gostovati liječnik, kardijalni kirurg iz Zagreba dr. Ivan Burcar. Održat će javno predavanje 29.11.23. s početkom u 18,00 sati u velikoj sali Obrtničkog doma Poreč.

Dr. Ivan Burcar
Dr. Ivan Burcar

Dr. Ivan Burcar održat će predavanje znakovitog naziva Tehnologija – napredak ili put u propast.  Kao liječnik i roditelj dr. Burcar se godinama bavi učincima pretjeranog „konzumiranja tehnologije“  i vrlo raširenoj ovisnosti o tehnologiji na psihičko i tjelesno zdravlje djece i mladih . Roditeljima Poreča i drugim važnim odraslima, odgajateljima, učiteljima, trenerima i svim zainteresiranim odraslima u okruženju djece i mladih govorit će o ovisnosti o tehnologiji, najopasnijoj i najširoj ovisnosti 21. stoljeća, s osvrtom na postpandemijsko vrijeme. 

Dr. Burcar je 2018. i 2019. godine gostovao u Poreču na vrlo posjećenim predavanjima te ga se mnogi roditelji i važni odrasli sjećaju iz predavanja u vrtićima, školama i Zdravom gradu.

-Sada će nam se obratiti u bitno promijenjenom vremenu, nakon pandemije s novim podatcima i činjenicama te dokazanim utjecajima tehnologije na zdravlje, posebno djece i mladih. Pozivamo sve odrasle da predavanje poslušaju kako bi im stručno predavanje pomoglo zauzeti stav, postaviti granice i zdravo upravljati slobodnim vremenom djece i mladih 21. stoljeća, poručili su iz Zdravog grada.

Ilustracija policija - MUP

Krao u kampu u Vabrigi i oštetio vlasnika iz Poreča

ids ivana špadijer

Novigradski IDS-a predstavio kandidate za nedjeljne izbore: “Jer nama je svaki kutak bitan!”