in

Uspješno završio projekt “Skači – za Badernu smo jači!”

Završetkom radionica projekt Skači – za Badernu smo jači! priveden je kraju. Projekt čiji je nositelj Mjesni odbor Baderna proveden je uz pomoć partnera, Dječjeg vrtića „Radost“ Poreč, a sredstvima Zaklade za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva iz Fonda gradova i općina.

Uspješno završio projekt "Skači – za Badernu smo jači!"

Dobiveni iznos utrošen je na postavljanje gumene antistres podloge i održavanje dviju radionica za djecu: mali majstori i sportska radionica. Lijepo vrijeme pratilo je sve aktivnosti koje su tete Larisa i Nataša osmislile, a djeca su se iskazala svojim vještinama, spretnošću i sportskim duhom.

Okupljanja mještana/volontera prilikom pripreme dviju radionica radionica rezultirala su još jednom neplaniranom akcijom uređenja dvorišta stare škole i bojanja klupa i drvenog igrala pa je sada dvorište veselije i svježije.

Tijekom provedbe projekta organizatori iz M.O. Baderna prisjetili su se početaka održavanja radionica u Baderni 2014. godine isto tako sredstvima Zaklade. Vrijednost projekta prepoznao je Grad Poreč te ih je nastavio podržavati. Tako i danas djeca Mjesnog odbora Baderna pohađaju talijanski jezik i kreativnu radionicu kroz aktivnosti nazvane Djeci našeg malog mjesta, za sada na dvorištu stare škole, a kad uvjeti to budu dopuštali i u prostorima M.O. Baderna.

Uspješno završio projekt "Skači – za Badernu smo jači!"


Antistres podloga, klupice i podloge za sjedenje napravljene na radionicama djeca će još dugo koristiti, a iskustvo iz projekta mještanima je dalo ideje za buduće projekte i natječaje, priopćeno je iz MO-a Baderna.

Županija provodi besplatne tečajeve talijanskog jezika  za djelatnike pulske bolnice

Županija provodi besplatne tečajeve talijanskog jezika za djelatnike pulske bolnice

U Hrvatskoj u nedjelju 190 novozaraženih, najviše u Zagrebu i Primorsko-goranskoj županiji

Nacionalni stožer: 748 novih slučajeva zaraze koronavirusom u zadnja 24 sata