in

DONACIJA – Tri autića za djecu na pulskoj pedijatriji

Foto Opća bolnica Pula

Jučer, 13. listopada, u Općoj bolnici Pula održana je svečana primopredaja donacije Odjelu pedijatrije. Predstavnici Novih istarskih knjižara d.o.o. Pula uručili su tri dječja automobila na električni pogon predstavnicima Opće bolnice Pula, kako bi najmlađi pacijenti na Odjelu pedijatrije s osmijehom odlazili na terapije i pretrage. Ukupna vrijednost doniranih uređaja iznosi 6.512,50 kuna.

Foto Opća bolnica Pua
Foto Opća bolnica Pua

Autići na električni pogon omogućit će da boravak djeci u bolnici bude manje traumatičan i uljepšat će im svakodnevnicu u periodu bolničkog liječenja. Njima se mali pacijenti sami mogu odvesti na pretrage u zgradu poliklinike. Dobitak djece predstavlja manje stresa, veselje i osmijeh na licima djece i roditelja.

U ime Novih istarskih knjižara donaciju je predao Sandi Šegota.
U svojstvu zamjenice gradonačelnika Pule te kao neuropedijatrica Odjela pedijatrije Opće bolnice Pula, dr. Ivona Močenić, od srca se zahvalila donatorima na ovoj hvalevrijednoj donaciji.

U ime bolnice plemenitu donaciju su s radošću primili glavna sestra Bolnice Irina Pucić, dipl. med. techn.; voditeljica Odjela za pedijatriju Vlasta Kocijančić i dr. med. i glavna sestra Odjela za pedijatriju Sabina Lovrinović, mag. med. techn.

Izvor – Tekst i foto Opća bolnica Pula

Foto Usluga Poreč

Usluga Poreč dostavlja kompostere na kućnu adresu

Foto TZ Istarske županije

Talijanski novinari ISTRI dali nagradu »Best Food & Wine Destination 2022«