in

Usluga Poreč dostavlja kompostere na kućnu adresu

Foto Usluga Poreč

Usluga Poreč dijelit će kompostere u razdoblju do 17. do 21. listopada od 10 do 17 sati. Djelatnici će dostaviti kompostere direktno na adresu, a podjela se obavlja prema listi zahtjeva, točnije prema datumu zaprimanja.

Podjela kompostera odvijat će se na području Grada Poreča, a korisnici će dobiti komposter zapremnine 300 litara u kojem mogu odložiti biootpad poput ostataka voća i povrća, lišća, uvelog cvijeća, pokošene trave, taloga kave i čaja i drugo. Komposteri se dostavljaju isključivo samostojećim kućama, odnosno individualnom stanovanju, a ne višestambenim zgradama.

Ako korisnik u vrijeme podjele ne bude na adresi stanovanja, imat će mogućnost podignuti svoj komposter na reciklažnom dvorištu u idućem tjednu – od 24. do 28. listopada. U takvim situacijama korisnicima će biti ostavljena pismena obavijest u njihovim poštanskim sandučićima. Ako, pak, korisnik niti u tom tjednu ne preuzme svoj komposter, Usluga Poreč smatrat će da je odustao i time gubi pravo na njega. Taj će se komposter dodijeliti drugim korisnicima prema spomenutoj listi zahtjeva.

Izvor Usluga Poreč

Foto Plava laguna

Zatvorene ceste u nedjelju za vrijeme utrke Ironman 70.3 Poreč

Foto Opća bolnica Pula

DONACIJA – Tri autića za djecu na pulskoj pedijatriji