in

Epilog porečke dobrotvorne akcije: Za obitelji Bašić i Tamburin prikupljeno ogromnih 183.400 kuna!

Loris Peršurić i Nataša Cvijanović/Foto Tanja Kocijančić

Žitelji Poreštine ponovno su pokazali svoje ogromno srce! Na prošlotjednom koncertu Petra Graše, održanom na dan zaštitnika sv. Maura u dvorani Veli Jože, za obitelji Bašić i Tamburin prikupljeno je ogromnih 183.400 kuna!

Dvorana je bila dupkom ispunjena, a atmosfera na gotovo dvosatnom koncertu odlična.
Rezultate ove dobrotvorne akcije, u kojoj je za koncert prodano 2.510 ulaznica, a tomu valja nadodati još i prihod od pića i grickalica na štandovima unutar dvorane, predstavili su jutros na konferenciji za novinare gradonačelnik Poreča Loris Peršurić i inicijatorica ove akcije Nataša Cvijanović.

Prikupljeni iznos uplatit će se dvjema obiteljima na račun, svakome po pola.
-Ponosan sam na ovu akciju i želim se zahvaliti svim sugrađanima i gostima koji su dolaskom na koncert pomogli potrebitim obiteljima. Grad Poreč platio je izvođača i sve troškove organizacije koncerta, te tako cjelokupan prihod od prodaje karata usmjerio obiteljima za donaciju. Tome je pridodan i iznos od prodaje pića na šankovima, što je dodatno dogovorila Nataša sa svojom ekipom volontera. Na taj smo način prikupili ukupno 183.400 kuna, naglasio je Peršurić.
Dodao je da će ovaj novitet na dan proslave sv. Maura ubuduće biti tradicionalan – pa će se tako i idućih godina organizirati tog dana humanitarni koncert kojima se pomoći potrebitim sugrađanima.

-Zahvalna sam gradonačelniku, njegovoj suradnici Ajni Temimović i Gradu Poreču koji su prihvatili ovu ideju. Lako je imati dobro ideju, ali ako nema prave podrške, nema ni realizacije. Zahvalna sam svima, a mnogo ih je bilo, koji su doprinijeli ovoj akciji, a posebno svojoj prijateljici Hyrie Maksuti koja je ponovna bila uz mene u ovoj organizaciji. Bilo je mnogo volontera na šanku i po dvorani, a dugačka je i lista sponzora koji su sve ovo omogućili, istaknula je Nataša Cvijanović.
A sponzori su Cosseto, Hrast, Ba-com, Žiković,Vita Leva, pizzeria Nono, Concettino, Arman, obitelj Miloš, Coco club, pekara Stela Novigrad, fast food Materada, La Riva, Aldo commerce, obitelj Milotić, Futura, Cikili, Futura, Sarajevska priča, Istra Vetura, Pelagius, Grad Poreč, E.d.d. trgovina, disco club Kukuriku, vinarija Pervino Novigrad, Istarska pivovara, Foto Edi, te Dj Giancarlo Šegon i Gordan Gregurević Gogo.

POREČ: Podijeljeni certifikati polaznicama Poduzetničke akademije za žene

Advent Poreč

OD 1. PROSINCA: Novogodišnja lutrija za pomoć Društvu invalida Poreč